معرفی موسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری

موسسه استنادی علوم اسلام (ISC) از سال 1388 در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کند که به عنوان چند نمونه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• نمایه سازی نشریات معتبر کشورهای اسلامی در تمام حوزه‌های موضوعی و به زبان‌های مختلف به منظور ارزیابی مستمر نشریات با هدف ایجاد و ارتقای شبکه علمی کشور ها؛
  • پایش مستمر جایگاه علمی دانشگاهها، نشریات و دانشمندان به منظور اطلاع از نقاط قوت و ضعف آنها در حوزه‌های مختلف علمی؛
  • رتبه بندی و ارزیابی دانشگاهها و موسسات پژوهشی ایران، کشورهای اسلامی و جهان بر اساس شاخص‌های مصوب؛
  • تهیه گزارش‌های مختلف در حوزه علم و فناوری کشورها و دانشگاه‌ها؛
  • برگزاری کارگاه‌های ارتقاء اثربخشی پژوهش در دانشگاه ها، نشریات و موسسات پژوهشی در سطوح مختلف ملی، منطقه‌ای و بین المللی.

سامانه های تولید شده توسط ISC نیز بسیار کاربردی می باشند که به عنوان چند نمونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• نظام رتبه بندی ملی، کشورهای اسلامی و جهانی؛
  • سامانه جامع ثبت و اطلاع رسانی همایش های معتبر علمی؛
  • رصدخانه علم جهان اسلام، نمایه استنادی علوم؛
  • سامانه نشریات علمی؛
  • فهرست نشریات و ناشران کم اعتبار، نامعتبر و جعلی؛
  • سامانه DOR
  • سامانه نماگر کووید-۱۹

بر این اساس به اطلاع می‌رساند اینستاگرام ISC با آدرس isc.ac@ و ricest.ac.ir@ در حال اطلاع رسانی مستمر و روزانه در حوزه‌های مختلف علم سنجی به محققان، اعضای هیات علمی، نویسندگان و سردبیران نشریات است.